Provincie Zeeland - Ontwerpbesluiten weigering vergunning Wet natuurbescherming voor recreatief snijden van zeegroenten in 2024 in de Oosterschelde

Gedeputeerde Staten van Zeeland maken op 7 februari 2024 bekend dat zij het voornemen hebben in het kader van artikel 2.7, tweede lid van de Wet natuurbescherming 271 vergunningen te weigeren voor het recreatief snijden van zeegroenten voor eigen gebruik, in diverse daarvoor aangewezen snijgebieden in het Natura 2000-gebied Oosterschelde. De verdeling van de beschikbare vergunningen heeft plaatsgevonden door een onafhankelijke loterij. Informatie over de procedure van de loterij is te vinden op onze website https://www.zeeland.nl/actueel/aanvraag-vergunningen-voor-snijden-van-zeegroenten-1.

 

Ter inzage

De ontwerpbesluiten liggen gedurende 6 weken na publicatiedatum ter inzage. U kunt op afspraak de stukken inzien in het Provinciehuis, Abdij 6 in Middelburg. U kunt hiervoor contact opnemen met het informatiecentrum: 0118-631011. Kopieën van stukken worden op verzoek toegestuurd. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met het informatiecentrum. In alle gevallen dient u het zaaknummer 402174 van de vergunning te vermelden.

 

Zienswijze

Gedurende de periode van terinzagelegging worden alle belanghebbenden in de gelegenheid gesteld om schriftelijk of mondeling een zienswijze met betrekking tot het ontwerpbesluit in te dienen bij het Gedeputeerde Staten van Zeeland, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg.

Wanneer wij binnen de door ons gestelde termijn niets hebben vernomen/geen reactie hebben ontvangen, gaan wij ervan uit dat de noodzaak om van deze gelegenheid gebruik te maken bij geen van de belanghebbenden aanwezig is.

 

Naar boven