Besluit van gedeputeerde staten van Zeeland houdende wijziging van de Uitvoeringsregeling Stichting Certificering SNL 2023

Besluit van gedeputeerde staten van Zeeland van 24 september 2024, kenmerk 487644 houdende wijziging van de Uitvoeringsregeling Stichting Certificering SNL 2023.

 

Gedeputeerde staten van Zeeland,

  • overwegende dat in verband met wijzigingen van de Subsidieverordening Natuur- en Landschapsbeheer Zeeland 2016 de Uitvoeringsregeling Stichting Certificering SNL 2023 geactualiseerd moet worden;

  • overwegende dat certificaten zoals bedoeld in artikel 1.8 van de Subsidieverordening Natuur- en Landschapsbeheer Zeeland 2016 worden afgegeven door de Stichting Certificering Subsidiestelsel Natuur- en Landschapsbeheer (hierna te noemen: Stichting Certificering SNL)

  • gelet op de artikelen 2.4 en 3.4 van de Subsidieverordening Natuur- en Landschapsbeheer Zeeland 2016

besluiten vast te stellen de navolgende wijzigingen in de Uitvoeringsregeling Stichting Certificering SNL 2023:

Artikel I Wijziging

De Uitvoeringsregeling Stichting Certificering SNL 2023 wordt als volgt gewijzigd:

In artikel 4 wordt “certificeringsvoorwaarden” telkens vervangen door “certificeringsvoorschriften”.

 

Artikel II Inwerkingtreding

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na dagtekening van het Provinciaal Blad waarin zij wordt geplaatst.

 

 

 

 

Aldus vastgesteld in de vergadering van gedeputeerde staten van 24 september 2024.

H.M. De Jonge, voorzitter

Drs. M.C.J. Franken, secretaris

Toeliching bij het besluit tot wijziging

Artikel I

Het wijzigen van de terminologie in artikel 4 van de uitvoeringsregeling is wenselijk in verband met het verschil tussen voorschriften (artikel 4) en voorwaarden (andere artikelen). De term ‘voorwaarde’ komt namelijk op meerdere plekken in de uitvoeringsregeling terug, niet alleen in artikel 4. In artikel 4 gaat het echter over voorschriften waaraan de houder zich moet houden nadat het certificaat toegekend is. De andere artikelen gaan over voorwaarden waar de aanvrager aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor een certificaat.

 

Naar boven