Aanvraag Omgevingsvergunning flora- en fauna-activiteit verplaatsen van roeken naar aanleiding van het roekenbeschermingsplan, Carmelwijk Beek en de sportvelden van Genhout

Gedeputeerde Staten van Limburg maken bekend dat zij de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen.

Locatie: Carmelwijk Beek en de sportvelden van Genhout

Aangevraagde activiteit(en): Flora- en fauna-activiteit (faunabeheer)

Betreft: verplaatsen van roeken naar aanleiding van het roekenbeschermingsplan

Aanvraagdatum: 26 september 2024

Zaaknummer: Z2024-00001717

In dit stadium is het niet mogelijk uw mening te geven over de aanvraag.

Waarom publiceren we dit bericht?

Heeft een activiteit betrekking op faunabeheer in Limburg? Dan wordt er een omgevingsvergunning flora- en fauna activiteit aangevraagd bij de Provincie Limburg. Faunabeheer is gericht op het voorkómen en bestrijden van schade veroorzaakt door beschermde in het wild levende dieren in Limburg. Met dit bericht laat de provincie Limburg weten dat zij deze aanvraag heeft ontvangen.

Hoe nu verder?

De provincie Limburg beoordeelt of de aanvraag voldoet aan de eisen om in behandeling te worden genomen. Zijn de meegeleverde gegevens en bescheiden voldoende? Is er nog aanvullende informatie nodig? Kan er tegemoet worden gekomen aan het verzoek? Als de vergunning wordt verleend of geweigerd publiceren wij een nieuw bericht via overheid.nl. Vanaf dat moment kunt u het (ontwerp)besluit bekijken en eventueel een bezwaar indienen tegen dit besluit of een zienswijze tegen het ontwerpbesluit indien u het hier niet mee eens bent.

Inlichtingen

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze kennisgeving neem dan contact op met het team Vergunningen van het cluster Vergunningen, Toezicht en Handhaving via telefoonnummer +31 43 389 99 99.

Naar boven