Besluit actualisatie omgevingsvergunning - Van Kaathoven Nederland BV, Vliegeniersstraat 27 Uden

Omgevingswet – Uitgebreide procedure

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben besloten de volgende omgevingsvergunning ambtshalve te actualiseren.

Bedrijf: Van Kaathoven Nederland B.V.

Locatie: Vliegeniersstraat 27, 5405BH Uden

Voor: het ambtshalve actualiseren van de vigerende vergunning op grond van de BBT- conclusies voor afvalbehandeling in het kader van brandveiligheid

Zaaknummer: Z/220502

Besluitdatum: 20 september 2024

Datum terinzagelegging: 30 september 2024

Stukken inzien en beroep indienen

De beschikking en bijbehorende stukken liggen van 30 september 2024 tot en met 11 november 2024 ter inzage. U kunt de stukken inzien/downloaden via de publicatie op www.officiëlebekendmakingen.nl. U kunt hiervoor ook terecht bij de gemeente Maashorst. Voor locatie, tijdstippen en dagen waarop u de stukken in kunt zien, verwijzen wij naar de website van de gemeente.

Tegen de beschikking kan tot en met 11 november 2024 beroep worden ingesteld door belanghebbenden. In bepaalde gevallen kunnen ook anderen beroep instellen, zie https://www.raadvanstate.nl/@125301/niet-belanghebbende-toegang-beroep. In het beroepschrift neemt u het volgende op: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waarmee u het niet eens bent en de reden(en) van uw beroep. U moet het beroepschrift ook ondertekenen.

Het beroepschrift kunt u richten aan: Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor heeft u uw elektronische handtekening (DigiD) nodig. In bepaalde gevallen is digitaal beroep instellen verplicht. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Bovenstaand besluit treedt in werking, ook al wordt een beroepschrift ingediend. Het is mogelijk om gelijktijdig met of na het indienen van een beroepschrift een voorlopige voorziening te vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening kunt u richten aan: Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

U kunt ook digitaal verzoeken om een voorlopige voorziening. Zie daarvoor: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor heeft u uw elektronische handtekening (DigiD) nodig. In bepaalde gevallen is digitale indiening van het verzoek verplicht. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Een voorlopige voorziening is in feite het nemen van een tijdelijke maatregel, bijvoorbeeld het schorsen van het besluit gedurende een bepaalde periode. Voorwaarde om een voorlopige voorziening te vragen is dat er sprake moet zijn van een spoedeisend belang.

Er zijn kosten verbonden aan het vragen van een voorlopige voorziening (griffierecht) en/of het indienen van een beroepschrift. Wij verwijzen daarvoor naar de website www.rechtspraak.nl of u kunt voor informatie hierover terecht bij de griffie van de Rechtbank Oost-Brabant.

Informatie

Aan deze procedure is het zaaknummer Z/220502 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit zaaknummer te vermelden. Correspondentie via e-mail kunt u richten aan info@odbn.nl

Naar boven