Wet natuurbescherming Ontwerpbesluit voor de aanleg van kades op 24 locaties in het havengebied van Amsterdam

KENNISGEVING

WET NATUURBESCHERMING

Ontwerpbesluit

De Omgevingsdienst Noord-Holland Noord maakt namens Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Holland bekend dat zij voornemens zijn een vergunning op grond van artikel 2.7 van de Wet natuurbescherming te verlenen aan Havenbedrijf Amsterdam voor de aanleg van kades op 24 locaties in het havengebied van Amsterdam.

Inzage

De aanvraag, de bijlage, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken (zaaknummer OMG-009883/DMS425209) liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord (OD NHN), Dampten 2 te Hoorn (op afspraak, via postbus@odnhn.nl of telefonisch via 088-10 21 300). De aanvraag, het ontwerpbesluit, de bijlagen en de onderliggende stukken zijn ook via de externe bijlagen te raadplegen.

Zienswijzen

Gedurende de periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Uw zienswijze kunt u richten aan Gedeputeerde Staten van Noord-Holland, Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, Postbus 2095, 1620 EB Hoorn. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als men belanghebbende is bij die beschikking.

Meer informatie 

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord (OD NHN) via 088-10 21 300. Wij verzoeken u hierbij het zaaknummer OMG-009883/DMS425209 te vermelden.

Naar boven