Provincie Utrecht - Omgevingsverordening provincie Utrecht – Aanvraag omgevingsvergunning voor het dempen van oppervlaktewaterlichaam - Sportpark Rapijnen, Oostwijk 22B in Linschoten

De provincie Utrecht heeft een aanvraag ontvangen voor het dempen van een sloot nabij locatie Sportpark Rapijnen, Oostwijk 22B in Linschoten.

Deze aanvraag is ontvangen op 22 januari 2024 en geregistreerd onder zaaknummer Z-PU-2024-000159.

Deze bekendmaking is informatief. Tegen de aanvraag kunt u geen bezwaar indienen. Dit kan pas nadat er een besluit is genomen op de aangevraagde omgevingsvergunning. Als er over de aanvraag is beslist wordt deze bekendgemaakt.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met team Vergunningverlening Natuur en Landschap via servicebureau@provincie-utrecht.nl of via het algemeen telefoonnummer van de provincie Utrecht (030 258 91 11, vraag naar het Servicebureau van het team Vergunningverlening Natuur en Landschap). Wanneer u contact opneemt, geef dan het zaaknummer door (dit vindt u in de eerste alinea van deze kennisgeving). Dan kan de provincie Utrecht u zo snel mogelijk helpen.

 

Naar boven