Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Coöperatie Koninklijke Avebe U.A., Ter Apelkanaal

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij besluiten om een omgevingsvergunning te verlenen aan Coöperatie Koninklijke Avebe U.A voor haar inrichting gelegen aan de M en O-weg 11 te Ter Apelkanaal, betreffende een voor de gehele inrichting omvattende revisievergunning.

Terinzagelegging

De beschikking ligt gedurende zes weken op werkdagen ter inzage in het provinciehuis te Groningen. Hiervoor dient u zich te melden bij de balie, ingang Sint Jansstraat 4 te Groningen. De beschikking kan ook worden ingezien op de website www.officielebekendmakingen.nl.

Voornoemde stukken kunt u tevens inzien op het gemeentehuis in Sellingen. U wordt verzocht hiervoor een afspraak te maken. U kunt hiervoor contact opnemen met de gemeente Westerwolde, bereikbaar via telefoonnummer 0599 – 320 220.

Beroep

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld. Beroep moet binnen zes weken na de datum van terinzagelegging van de beschikking worden ingesteld bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht of door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht. Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd.

Als beroep is ingesteld tegen dit besluit kan, als onverwijlde spoed dat vereist, ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Het verzoek moet worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Ook hiervoor zijn griffierechten verschuldigd.

Inwerkingtreding

De omgevingsvergunning treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij voor deze datum een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt de omgevings­vergunning pas in werking nadat op dit verzoek is beslist.

 

Naar boven