Besluit van gedeputeerde staten van Utrecht en de commissaris van de Koning in de provincie Utrecht van 19 december 2023, nummer UTSP-1332698155-1312, tot wijziging van het Organisatiebesluit provincie Utrecht 2022

Gedeputeerde staten van Utrecht;

 

De commissaris van de Koning in de provincie Utrecht;

 

Gelet op de artikelen 158 en 176 van de Provinciewet;

 

Overwegende dat het gewenst is het Organisatiebesluit provincie Utrecht 2022 te actualiseren vanwege een verandering in de topstructuur;

 

Besluiten:

Artikel I  

Het Organisatiebesluit provincie Utrecht 2022 wordt als volgt gewijzigd.

 

A.

 

In hoofdstuk 4 en de toelichting bij het Organisatiebesluit provincie Utrecht 2022 wordt de term “concernmanager” vervangen door directeur en wordt de term “concernmanagers” vervangen door directeuren.

 

B.

 

In hoofdstuk 4 en de toelichting bij het Organisatiebesluit provincie Utrecht 2022 worden de termen “concernmanagementteam”, “concernmanagementteam (CMT)” en “CMT” vervangen door directieteam.

 

C.

 

Artikel 19a, eerste en tweede lid, komt als volgt te luiden:

 

  • 1.

    De provincieambtenaar, belast met de heffing van provinciale belastingen, bedoeld in artikel 227a, tweede lid, onder b, van de Provinciewet, is de teamleider Financiën 1 van het domein Bedrijfsvoering. Hij kan in deze functie worden aangeduid als: inspecteur provinciale belastingen.

  • 2.

    De provincieambtenaar belast met de invordering van provinciale belastingen, bedoeld in artikel 227a, tweede lid, onder c, van de Provinciewet, is de teamleider Financiën 2 van het domein Bedrijfsvoering. Hij kan in deze functie worden aangeduid als: ontvanger provinciale belastingen.

ARTIKEL II  

Dit besluit treedt in werking op 1 januari 2024.

Aldus vastgesteld in de vergadering van gedeputeerde staten van Utrecht van 19 december 2023.

Gedeputeerde staten,

Voorzitter,

mr. J.H. Oosters

Secretaris,

mr. drs. A.G. Knol-van Leeuwen

De commissaris van de Koning,

mr. J.H. Oosters

Naar boven