Ontvangen aanvraag voor een omgevingsvergunning natura 2000-activiteit - Nijkerkerstraat 16 in Amersfoort

Op 23 juli 2024 is bij de provincie Utrecht een aanvraag voor een omgevingsvergunning natura 2000-activiteit ingediend voor Nijkerkerstraat 16 in Amersfoort. De vergunningaanvraag is in het kader van de Omgevingswet, heeft zaaknummer Z-PU-2024-001625 en gaat over een wijziging van de bedrijfsopzet.

Op deze vergunningaanvraag is de uitgebreide procedure van toepassing. Het is niet mogelijk bezwaar in te dienen tegen de ingediende vergunningaanvraag. Het kan namelijk zijn dat na behandeling van de vergunningaanvraag op basis van het toetsingskader geen vergunning verleend kan worden, dat de vergunningaanvraag (vervolgens) ingetrokken wordt of dat de vergunningaanvraag door incompleetheid buiten behandeling gelaten wordt.

Op het conceptbesluit op de vergunningaanvraag kan iedereen een zienswijze indienen. Op het definitieve besluit is het vervolgens mogelijk beroep in te dienen. De besluiten zijn na het doorlopen van de behandelprocedure te vinden op www.officielebekendmakingen.nl. Gebruik daarvoor als zoekterm de locatie en/of het zaaknummer van de vergunningaanvraag. Via “Berichten over uw buurt” op www.overheid.nl kan iedereen op de hoogte blijven van de besluiten van de overheid voor een specifiek adres.

De beslistermijn voor deze vergunningaanvraag is 6 maanden. Dit kan eventueel verlengd worden met 6 weken. Mochten er aanvullende gegevens nodig zijn, dan kan het noodzakelijk zijn dat de beslistermijn opgeschort wordt.

Neem voor meer informatie contact op met het team Vergunningverlening Natuur en Landschap via servicebureau@provincie-utrecht.nl of via het algemeen telefoonnummer van de provincie Utrecht (030 258 91 11, vraag naar het Servicebureau van het team Vergunningverlening Natuur en Landschap).

Wanneer u contact opneemt, geef dan het zaaknummer door. Dan kan de provincie Utrecht u zo snel mogelijk helpen.

Naar boven