Provincie Fryslân Bekendmaking (en rectificatie) omgevingsvergunning flora- & fauna-activiteit

 

Ontvangen: een aanvraag om een omgevingsvergunning op grond van de Omgevingswet.

Betreft: bekendmaking en wijziging omgevingsvergunning flora- & fauna-activiteit

Locatie: Provincie Fryslân

Gedeputeerde Staten van Fryslân hebben op 5 april 2024 een omgevingsvergunning verleend onder zaaknummer 269581. De omgevingsvergunning ziet op populatiebeheer van de grauwe gans in de provincie Fryslân tot 1 oktober 2024. Deze omgevingsvergunning is gewijzigd op vrijdag 19 juli 2024. De wijziging heeft betrekking op voorschrift nummer 9.

Rectificatie: de bekendmaking van 19 juli 2024 inzake de wijziging van de omgevingsvergunning verwees naar de Wet natuurbescherming. Dit moet Omgevingswet zijn.

Tegen deze vergunning (inclusief de wijziging van 19 juli 2024) kan een belanghebbende tot en met 6 weken na publicatie bezwaar indienen bij Gedeputeerde Staten.

De vergunning (inclusief het wijzigingsbesluit) ligt ter inzage t/m 6 weken na publicatie in het:

- Provinsjehûs Leeuwarden, elke werkdag van 9.00 tot 16.00 uur (graag vooraf contact opnemen);

Indien u de omgevingsvergunning (inclusief het wijzigingsbesluit) digitaal wilt inzien, kunt u contact opnemen met de Frontdesk Wet natuurbescherming, wnb@fryslan.frl of 058 – 292 8995 (graag het zaaknummer vermelden in uw correspondentie).

Bezwaarschriften moeten worden ondertekend en moeten tenminste bevatten: naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de reden van het bezwaar.

Bezwaarschriften moeten gestuurd worden aan:

Gedeputeerde Staten, Postbus 20120, 8900 HM in Leeuwarden.

Indien spoed dat vereist dan kan de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland worden verzocht om het treffen van een voorlopige voorziening.

 

 

Naar boven