Ontwerp nadere regels Versnelling natuurinclusief isoleren

Gedeputeerde Staten van Flevoland zijn van plan nadere regels Versnelling natuurinclusief isoleren op te stellen. Hiervoor hebben Gedeputeerde staten op 9 juli 2024, nadere regels Versnelling natuurinclusief isoleren in ontwerp vastgesteld.

U mag hierop reageren. Dit heet het indienen van een zienswijze.

Deze ontwerp nadere regels zijn bedoeld om subsidieverlening mogelijk te maken aan gemeenten in Flevoland. De subsidie is bedoeld voor het bevorderen activiteiten gericht op het voorbereiden opstellen, implementeren, uitvoeren of monitoren van soortenmanagementplannen die ten minste het stedelijk gebied van de gemeente beslaan, op een manier die naar het oordeel van het college bijdraagt aan een doelmatige versnelling van de isolatie van gebouwen gaan uitvoeren. Daarnaast heeft de regeling tot doel om te bevorderen dat gemeenten in Flevoland alternatieven verblijfplaatsen realiseren.

Reageren

De documenten bij deze publicatie vindt u door te klikken op ‘Bekijk documenten’ (zie linker kolom). Als de termijn voor inzage van de zienswijze voorbij is zijn er geen documenten meer beschikbaar via deze link.

Liever een papieren versie inzien? Neem dan contact met ons op.

Zienswijze indienen

Het indienen van een zienswijze kan tot en met zes weken na deze publicatie. Provincie Flevoland gebruikt de ingediende zienswijzen bij het definitieve besluit over de Nadere regels Versnelling natuurinclusief isoleren.

We ontvangen uw zienswijze het liefst per e-mail: info@flevoland.nl. Per brief reageren mag ook. Vermeld altijd het onderwerp: Ontwerp nadere regels Versnelling natuurinclusief isoleren. Noem ook de datum waarop u reageert, uw naam en adresgegevens. Liever telefonisch uw zienswijze indienen? Maak hiervoor eerst een afspraak via 0320 – 265 265.

Contact

Voor informatie over de inhoud of de procedure, kunt u terecht bij provincie Flevoland, Visarenddreef 1 te Lelystad.

Bel 0320 – 265 265 of mail naar info@flevoland.nl.

Naar boven