Besluit van de commissaris van de Koning van Zeeland houdende vierde wijziging van het Algemeen Mandaatbesluit cvdK Zeeland 2021

Besluit van de commissaris van de Koning van Zeeland d.d. 9 juli 2024, kenmerk 478338 houdende vierde wijziging van het Algemeen Mandaatbesluit cvdK Zeeland 2021.

 

De commissaris van de Koning in Zeeland,

  • overwegende dat het voor een efficiëntere uitvoering van een aantal bevoegdheden gewenst is dit mandaatbesluit aan te passen;

  • gelet op het Algemeen Mandaatbesluit GS Zeeland 2021

  • gelet op artikel 176, tweede lid, van de Provinciewet;

  • gelet op Hoofdstuk 10 van de Algemene wet bestuursrecht;

besluit vast te stellen de navolgende wijzigingen in het Algemeen Mandaat, volmacht- en machtigingenbesluit commissaris van de Koning Zeeland 2021:

Artikel I

In het Algemeen Mandaat, volmacht- en machtigingsbesluit commissaris van de Koning 2021, onder het onderdeel AFDELING INFORMATIEVOORZIENING EN AUTOMATISERING, komt het tweede mandaat te luiden:

 

Omschrijving bevoegdheid

Wettelijke grondslag

Gemandateerd aan

Opmerkingen/Voorwaarden

Bevoegdheid tot het ondertekenen van overeenkomsten met medewerkers terzake van gebruik van ICT-middelen en het ondertekenen van een vrijwaringsbewijs na inleveren ICT-apparatuur bij beëindiging bruikleenovereenkomst, binnen de vastgestelde beleidskaders.

Artikel 176 tweede lid Provinciewet

Afdelingsmanager I&A;

 

Unitmanager I&A en behandelend ambtenaar op basis van opdracht in personeelsdossier /AFAS

 

 

Artikel II

Dit besluit treedt in werking op de eerste dag na de datum van uitgifte van het Provinciaal Blad waarin het wordt geplaatst.

 

Aldus vastgesteld door de commissaris van de Koning in de provincie Zeeland op 9 juli 2024.

De commissaris van de Koning in de provincie Zeeland,

Drs. J.M.M. Polman

Naar boven