Aanvraag omgevingsvergunning voor het leggen van elektriciteitskabels middels een boogboring langs de N478 te Bergambacht (36334)

De provincie Zuid-Holland heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De omgevingsvergunning is aangevraagd voor het verwijderen, leggen en hebben van elektriciteitskabels middels het uitvoeren van een boogboring langs de provinciale weg N478, plaatselijk bekend als Veerweg, tussen hmp 10.75 en 10.81, te Bergambacht.

Waarom publiceert de provincie Zuid-Holland dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de provincie Zuid-Holland aangevraagd om toestemming te krijgen om een activiteit uit te voeren. Met dit bericht laat de provincie Zuid-Holland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de provincie Zuid-Holland een besluit over de aanvraag van de omgevingsvergunning?

De provincie Zuid-Holland heeft de aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen op 04-06-2024. De aanvraag wordt behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de provincie een besluit. Voor reguliere aanvragen is de beslistermijn 8 weken. De provincie kan deze termijn verlengen tot 14 weken. Als er een besluit op de aanvraag is genomen, publiceert de provincie Zuid-Holland een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de omgevingsvergunning opvragen en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de omgevingsvergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de omgevingsvergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de provincie Zuid-Holland. Dit kan via het telefoonnummer 070 441 66 11.

Naar boven