Aanvraag vergunning voor het actualiseren van de bestaande vergunde situatie met activiteiten die momenteel nog niet vergund zijn incl. plaatsen brandstoftank op de locatie Christiaan Huygensstraat 13 te Strijen zaaknummer Z-24-445185

De Provincie Zuid-Holland heeft een aanvraag voor een vergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het actualiseren van de bestaande vergunde situatie met activiteiten die momenteel nog niet vergund zijn incl. plaatsen brandstoftank op de locatie Chr. Huijgensstraat 13 te Strijen.

 

Waarom publiceert de provincie dit bericht?

Een vergunning wordt bij de provincie aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen of om een milieubelastende activiteit uit te voeren. Met dit bericht laat de provincie u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.

 

Wanneer neemt de provincie een besluit over de aanvraag van de vergunning?

Waarschijnlijk neemt de provincie voor 18 juli 2024 een definitief besluit over de aanvraag van de vergunning. Als de provincie van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de provincie daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de provincie van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

 

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de provincie. Dit kan via het telefoonnummer 14078.

Naar boven