Aanvraag vergunning voor het kappen van 8 bomen op het terreindeel van Radboudumc op de locatie Nabij Philips van Leydenlaan en René Descartesdreef Nijmegen zaaknummer AB24.01189

De Provincie Gelderland heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het kappen van 8 bomen op het terreindeel van Radboudumc op de locatie Nabij Philips van Leydenlaan en René Descartesdreef Nijmegen.

 

Waarom publiceert de provincie dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de provincie aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de provincie u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.

 

Wanneer neemt de provincie een besluit over de aanvraag van de vergunning?

Waarschijnlijk neemt de provincie voor 28 augustus 2024 een definitief besluit over de aanvraag van de vergunning. Als de provincie van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de provincie daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de provincie van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

 

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen. Dit kan via het telefoonnummer 024 751 77 00.

Naar boven