Verleende omgevingsvergunning, Flensburgweg 9 in Groningen

Gedeputeerde Staten van Groningen heeft besloten om voor de locatie Flensburgweg 9, 9723 TN Groningen, een omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) te verlenen. Het besluit heeft betrekking op een sorteerinstallatie voor BSA incl. windschermen.

Naar aanleiding van het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ontvangen. De beschikking is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit. 

Inzage

Het besluit en bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na publicatie tot en met zes weken later ter inzage bij:

  • provincie Groningen, St. Jansstraat 4, 9712 JN Groningen;

  • -

    gemeente Groningen, Harm Kuiperplein 1, Groningen.

Beroep en voorlopige voorziening

Tegen dit besluit kan binnen zes weken vanaf de dag van terinzagelegging beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen. In het beroepschrift moet duidelijk staan tegen welk besluit beroep wordt ingesteld en waarom. Verder moet het beroepschrift een datum en een ondertekening bevatten.

Als de zaak spoedeisend is, kan een schorsingsverzoek (een verzoek om voorlopige voorziening) worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Dit verzoek kan tevens digitaal worden ingediend. Meer informatie staat op rechtspraak.nl.

Inwerkingtreding

De omgevingsvergunning treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij voor deze datum een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt de omgevingsvergunning pas in werking nadat op dit verzoek is beslist.

Informatie

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met provincie Groningen, Sint Jansstraat 4, 9712 JN Groningen, telefoonnummer 050-3164911.

Naar boven