Besluit op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor Morssinkhof Plastics B.V. te Emmen

Gedeputeerde Staten van Drenthe maken bekend dat zij op 27 juli 2023 een omgevingsvergunning hebben verleend voor het uitbreiden van de spinactiviteiten bij Morssinkhof Plastics B.V., gelegen aan Eerste Bokslootweg 17 te Emmen en tevens de omgevingsvergunning ambsthalve te wijzigen aangaande de emissies van zeer zorgwekkende stoffen, afvalstoffen en de Algemene BeoordelingsMethodiek (ABM).

Terinzagelegging

U kunt het besluit en de bijbehorende stukken gedurende zes weken inzien vanaf 1 augustus 2023:

  • bij de gemeente Emmen: in het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis Emmen, Raadhuisplein 1 te Emmen. Het centrum is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 16.30 uur;

  • bij de provincie Drenthe, Westerbrink 1 te Assen op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur.

De bekendmaking van het besluit vindt plaats op www.officielebekendmakingen.nl.Daarnaast kunt u de informatie ook vinden in het lokale huis-aan-huisblad en op de website van de provincie Drenthe.

 

Beroep en voorlopige voorziening

  • Beroep moet binnen zes weken na de datum van terinzagelegging van het besluit worden ingesteld bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, afdeling Bestuursrecht,

  • Postbus 150, 9700 AD Groningen. Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd.

 

Als beroep is ingesteld tegen dit besluit kan, als onverwijlde spoed dat vereist, ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Het verzoek moet worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Ook hiervoor zijn griffierechten verschuldigd.

 

Inwerkingtreding

De omgevingsvergunning treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij voor deze datum een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt de omgevingsvergunning pas in werking nadat op dit verzoek is beslist.

 

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen over de Wabo-procedure kan contact worden opgenomen met het bedrijfsbureau van de Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe via telefoonnummer: 0800-9102.

 

 

Naar boven