Besluit op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor waterschap Drents Overijsselse Delta, RWZI Echten te Hoogeveen

 

Gedeputeerde Staten van Drenthe maken bekend dat zij op 5 juni 2023 een omgevingsvergunning, fase 1, hebben verleend aan het waterschap Drents Overijsselse Delta te Zwolle voor de RWZI Echten, gelegen aan Nijstad 7 te Hoogeveen. De aanvraag betreft het veranderen van de inrichting van een groengasinstallatie en aanpassingen aan de slibverwerkingslijn.

 

Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

 

Terinzagelegging

U kunt het besluit en de bijbehorende stukken gedurende zes weken inzien vanaf 6 juni 2023 tot en met 17 juli 2023:

- op afspraak bij de gemeente Hoogeveen, Raadhuisplein 24 te Hoogeveen. Via 14 0528 kunt u een afspraak maken om de stukken in te zien;

- bij de provincie Drenthe, Westerbrink 1 te Assen op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur.

De kennisgeving van het besluit vindt plaats op www.officielebekendmakingen.nl. Daarnaast kunt u de informatie ook vinden in het lokale huis-aan-huisblad en op de website van de provincie Drenthe.

 

Beroep

Tegen dit besluit kan binnen zes weken na de dag van bekendmaking beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht of door belanghebbenden die geen zienswijze naar voren hebben gebracht, maar die dat redelijkerwijs niet kan worden verweten. Griffierechten zijn hiervoor verschuldigd.

 

Indien beroep is ingesteld tegen dit besluit, kan ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd, indien onverwijlde spoed dat vereist. Het verzoek moet worden gedaan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Griffierechten zijn hiervoor verschuldigd.

 

Tot slot

Voor nadere inlichtingen over de Wabo-procedure kan contact worden opgenomen met het bedrijfsbureau van de Regionale Uitvoeringsdienst via telefoonnummer: 0800-9102.

 

Naar boven