Ontwerp-besluit Ontgrondingenwet voor de primaire zandwinning De Beetse - Noordplas nabij Sellingerbeetse

Ontwerp ontgrondingsvergunning

Kremer Beheer B.V. een aanvraag ingediend voor een ontgrondingsvergunning voor de primaire zandwinning De Beetse - Noordplas nabij Sellingen.Gedeputeerde Staten zijn van plan om de gevraagde vergunning, onder voorschriften, te verlenen.

Terinzagelegging

De ontwerp-beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 31 mei 2023 tot en met 11 juli 2023 ter inzage:

  • -

    in het gemeentehuis van Westerwolde:

  • -

    tijdens kantooruren in het provinciehuis van Groningen. Wilt u zich hiervoor melden bij de balie, ingang St. Jansstraat 4 te Groningen. De stukken zijn ook in te zien op www.officielebekendmakingen.nl.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen zienswijzen worden ingediend bij Gedeputeerde Staten, Postbus 610, 9700 AP Groningen. Tijdens deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingediend. Hiervoor wordt gelegenheid geboden na telefonische afspraak, telefoonnummer 050-3164705.

Beroep

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de definitieve beschikking kan worden ingediend wanneer ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerp-beschikking en men belanghebbende is.

Informatie

Voor meer informatie over de vergunningaanvraag en de ontwerp-vergunning kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, tel. 050-3164911.

 

Naar boven