Ontwerpbesluit ontheffing slootdemping Reijerskoop in Boskoop

De Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat een ontwerpbesluit is vastgesteld op de aanvraag met kenmerk 2023-00005033. Het gaat over het dempen van een sloot met verklepeld hout op de locatie Reijerskoop 321 in Boskoop. In het ontwerpbesluit wordt de ontheffing verleend.

 

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende documenten liggen ter inzage bij Gemeente Alphen aan den Rijn. De documenten worden ook digitaal ter inzage gelegd op de website van de ODMH.

Deze vindt u op https://www.odmh.nl/digitaal-loket/ter-inzage/gemeente/zuid-holland.

De inzageperiode is zes weken en start op de eerste werkdag na de publicatiedatum van deze bekendmaking.

 

Procedure

Gedurende de inzagetermijn kunt u uw zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen. U kunt uw zienswijze richten aan ODMH, postbus 45, 2800 AA Gouda, of via e-mail: info@odmh.nl. Vermeldt u daarbij het kenmerk 2023-00005033. Na afloop van de inzagetermijn wordt een definitief besluit op de aanvraag genomen. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Vergunningen milieu van de ODMH, via info@odmh.nl of telefoonnummer 088 - 54 50 000.

Naar boven