Ontwerpbesluit op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor Morssinkhof Plastics B.V. te Emmen

Gedeputeerde Staten van Drenthe zijn voornemens de omgevingsvergunning voor het uitbreiden van de activiteiten met het spinnen van polyester (r PET) granulaat en polymelkzuur (PLA) granulaat tot garen bij Morssinkhof Plastics, gelegen aan Eerste Bokslootweg 17 te Emmen te verlenen en tevens een ambshalve wijziging in deze procedure mee te nemen met betrekking tot de emissies van: zeer zorgwekkende stoffen (ZZS), afvalstoffen en de Algemene BeoordelingsMethodiek (ABM).

Terinzagelegging

U kunt het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken gedurende zes weken inzien vanaf 25 mei 2023:

  • bij de gemeente Emmen: in het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis Emmen, Raadhuisplein 1 te Emmen. Het centrum is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 16.30 uur;

  • bij de provincie Drenthe, Westerbrink 1 te Assen op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur.

De bekendmaking van het ontwerpbesluit vindt plaats op www.officielebekendmakingen.nl. Daarnaast kunt u de informatie ook vinden in het lokale huis-aan-huisblad en op de website van de provincie Drenthe.

Zienswijzen

Vanaf 25 mei 2023 tot en met 5 juli 2023 kan eenieder, bij voorkeur schriftelijk, gemotiveerde zienswijzen over het ontwerp van de besluiten indienen bij Gedeputeerde Staten van Drenthe (Postbus 122, 9400 AC Assen). U kunt hierbij verzoeken om geheimhouding van uw persoonlijke gegevens. Na telefonische afspraak (telefoonnummer: 0800-9102) kunnen zienswijzen ook mondeling naar voren worden gebracht.

Beroep

Te zijner tijd zal geen beroep tegen de definitieve besluiten kunnen worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen de ontwerpbesluiten naar voren te hebben gebracht.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen over de Wabo-procedure kan contact worden opgenomen met het Bedrijfsbureau van de Omgevingsdienst Groningen via telefoonnummer: 0598-788000.

Naar boven