Besluit Wet natuurbescherming soortbescherming Veendam (meerdere complexen), Acantus

Op grond van de Wet natuurbescherming is aan Acantus een gewijzigde ontheffing verleend voor het verbod van opzettelijk wegnemen van nesten en rustplaatsen van gierzwaluw en huismus en voor het verbod van opzettelijk verstoren en beschadigen of vernielen van voortplantingsplaatsen of rustplaatsen van gewone dwergvleermuis en ruige dwergvleermuis, vanwege verduurzamingswerkzaamheden aan de Dominee Sannestraat, H.J. Topstraat, Meezenbroekstraat, Minervastraat, Somerlustweg en Vredenrustlaan, te Veendam.

Als u het niet eens bent met dit besluit bestaat de mogelijkheid om binnen zes weken na verzenddatum van het besluit een bezwaarschrift in te dienen. Het bezwaar dient enkel gericht te zijn op dit besluit. Tegen overige zaken die reeds in de ontheffing van 13 mei 2022 zijn vastgesteld is indienen van een bezwaar niet meer mogelijk. Meer informatie daarover vindt u op de website van de provincie Groningen (www.provinciegroningen.nl/bezwaarmaken).

Het indienen van een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. U kunt daarvoor een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank. Een voorlopige voorziening is een zelfstandige procedure. Meer informatie over het vragen van een voorlopige voorziening vindt u op www.rechtspraak.nl.

 

Naar boven