Provincie Zeeland - Ontwerp herziening Omgevingsverordening 2018

Op 9 mei 2023 hebben Gedeputeerde Staten het ontwerp van de 12e wijziging van de Omgevingsverordening Zeeland 2018 vastgesteld voor inspraak.

De ontwerp wijziging van de Omgevingsverordening, inhoudende de rectificatie van de waterbeheerkaart in bijlage 16, ligt vanaf 18 mei tot en met 28 juni 2023 ter inzage op het provinciehuis, Abdij 6 te Middelburg. U kunt de stukken ook digitaal raadplegen via www.zeeland.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij Gedeputeerde Staten van Zeeland. Schriftelijke zienswijzen kunnen, voorzien van adresgegevens en motivering, worden ingediend bij Provinciale Zeeland, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg t.a.v. de heer mr. M. de Bruijne. Voor mondelinge zienswijzen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de Provincie Zeeland op 0118-631011. In plaats van toezending per brief kunt u, gedurende de hierboven genoemde termijn uw opmerkingen langs elektronische weg insturen aan secretariaatVastgoed@zeeland.nl o.v.v. zienswijzen rectificatie waterbeheerkaart.

 

Naar boven