Instemmingsbesluit Nazorgplan Stainkoeln 3

Besluit instemming Nazorgplan

Afvalverwerking Stainkoel B.V. heeft overeenkomstig artikel 8.49, derde lid van de Wet Milieubeheer een nazorgplan ter instemming ingediend bij Gedeputeerde Staten voor de stortplaats Stainkoeln 3 te Groningen. Gedeputeerde Staten hebben besloten om met het nazorgplan in te stemmen.

Terinzagelegging

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 17 mei 2023 tot en met 27 juni 2023

  • Bij het gemeentelijk loket Bouwen en Wonen, Harm Buiterplein 1, alleen op afspraak via de website van de

    gemeente Groningen of telefonisch, tel.: 14050;

  • In het provinciehuis, St. Jansstraat 4 te Groningen, kamer C302, op werkdagen tijdens kantooruren, en na

    telefonische afspraak, telefoon 050-3164974.

Bezwaar

Het besluit is een beschikking in de zin van artikel 1:3 van de Algemene wet bestuursrecht. Vanaf 17 mei 2023 tot met 27 juni 2023 kunt u bezwaar bij ons indienen. Meer informatie daarover vindt u in de digitale brochure "Bezwaar maken tegen een besluit " welke u kunt vinden op de website van de provincie Groningen (www.provinciegroningen.nl).

Als u overweegt een bezwaarschrift in te dienen, zouden wij het op prijs stellen als u eerst contact met ons opneemt. Wellicht kunnen uw bezwaren door een toelichting van ons worden weggenomen. Het indienen van een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. U kunt daarvoor een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Meer informatie over het vragen van een voorlopige voorziening vindt u op www.rechtspraak.nl

 

Naar boven