Provincie Zeeland - Verlening vergunning Wet natuurbescherming voor het bedrijfsmatig oogsten van zeewier Voordelta, Oosterschelde en Veerse Meer

Gedeputeerde Staten van Zeeland maken op 16 mei 2023, zaaknummer 204999, bekend dat zij het voornemen hebben in het kader van artikel 2.7, tweede lid van de Wet natuurbescherming vergunning te verlenen aan Wildwier voor het bedrijfsmatig oogsten van zeewier en het geven van excursies op deellocaties in de Natura 2000-gebieden Voordelta, Oosterschelde en het Veerse Meer.

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit ligt gedurende 6 weken na publicatiedatum ter inzage. U kunt op afspraak de stukken inzien in het Provinciehuis, Abdij 6 in Middelburg. U kunt hiervoor contact opnemen met het informatiecentrum: 0118-631011. Kopieën van stukken worden op verzoek toegestuurd. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met het informatiecentrum. In alle gevallen dient u het zaaknummer van de vergunning te vermelden.

 

Zienswijze

Gedurende de periode van terinzagelegging worden alle belanghebbenden in de gelegenheid gesteld om schriftelijk of mondeling een zienswijze met betrekking tot het ontwerpbesluit in te dienen bij het Gedeputeerde Staten van Zeeland, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg.

 

Wanneer wij binnen de door ons gestelde termijn niets hebben vernomen/geen reactie hebben ontvangen, gaan wij ervan uit dat de noodzaak om van deze gelegenheid gebruik te maken bij geen van de belanghebbenden aanwezig is.

 

Naar boven