Provincie Zeeland - Verlenging geldigheid vergunning Wet natuurbescherming voor het op de locatie verwerken, verwateren of anderszins bewerken van geïmporteerde schelpdieren uit gebieden waarvoor geen Schelpdier Afhankelijke Soorten Inventarisatie heeft plaatsgevonden en het lozen van volgens voorschrift behandeld proceswater, Industrieweg 35 in Yerseke

Gedeputeerde Staten van Zeeland maken op 10 mei 2023 bekend dat zij het voornemen hebben om de geldigheid van de op 9 maart 2022 in het kader van artikel 2.7 lid 2 van de Wet natuurbescherming aan Lenger Seafoods Yerseke B.V. verleende vergunning voor het op de locatie Industrieweg 35 in Yerseke verwerken, verwateren of anderszins bewerken van geïmporteerde schelpdieren uit gebieden waar geen Schelpdier Afhankelijke Soorten Inventarisatie heeft plaatsgevonden en het lozen van volgens voorschrift behandeld proceswater, te verlengen tot en met 30 april 2026.

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit ligt gedurende 6 weken na publicatiedatum ter inzage. U kunt op afspraak de stukken inzien in het Provinciehuis, Abdij 6 in Middelburg. U kunt hiervoor contact opnemen met het informatiecentrum: 0118-631011. Kopieën van stukken worden op verzoek toegestuurd. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met het informatiecentrum. In alle gevallen dient u het zaaknummer 305419 van de vergunning te vermelden.

 

Zienswijze

Gedurende de periode van terinzagelegging wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om schriftelijk of mondeling een zienswijze met betrekking tot het ontwerpbesluit in te dienen bij het Gedeputeerde Staten van Zeeland, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg.

Wanneer wij binnen de door ons gestelde termijn geen reactie hebben ontvangen, gaan wij ervan uit dat de noodzaak om van deze gelegenheid gebruik te maken bij geen van de belanghebbenden aanwezig is.

 

Naar boven