Wet bodembescherming – beschikking deelsaneringsplan locatie: Voormalige stortplaats oostelijk eiland Meijepark te Zuideinde in Nieuwkoop

De Omgevingsdienst West-Holland stemt ambtshalve in met een deelsaneringsplan voor de locatie: Voormalige stortplaats oostelijk eiland Meijepark te Zuideinde in Nieuwkoop. Het besluit is genomen ingevolge artikel 28 en 39/40 (deelsaneringsplan) van de Wet bodembescherming. De locatie is kadastraal bekend als gemeente Nieuwkoop, sectie D, nummer 2744 (ged.). De locatie is geregistreerd onder de locatiecode AA056900067.

Stukken inzien

De stukken liggen ter inzage 24 april 2023 tot en met 2 juni 2023 in het Klant Contact Centrum, Teylersplein 1 in Nieuwveen. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de website van de gemeente.

Beroep

Tegen de beschikking kan een beroepschrift worden ingediend. Dit moet binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit, bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De beschikking treedt onmiddellijk na de beroepstermijn in werking tenzij een beroepsschrift, gecombineerd met een verzoek om voorlopige voorziening, is ingediend bij de Voorzitter van genoemde afdeling. De beschikking treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Dit verzoekschrift voor een voorlopige voorziening kunt u ook digitaal indienen via de volgende link: https://loket.raadvanstate.nl/digitaal-loket

Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD of E-herkenning). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Wij verzoeken u een afschrift van het verzoek om voorlopige voorziening toe te sturen aan:

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland

per adres Omgevingsdienst West-Holland

Postbus 159

2300 AD Leiden

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met de Omgevingsdienst via 071-4083100 of per mail via meldingwbb@odwh.nl. Vermeld hierbij het zaaknummer: 2022-015029

 

Naar boven