Besluit maatwerkvoorschriften activiteitenbesluit, Cosun Beet Company Vierverlaten, Fabriekslaan 12, Hoogkerk

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij besluiten om maatwerkvoorschriften in het kader van het Activiteitenbesluit milieubeheer met betrekking tot emissie van ammoniak op te leggen aan de drijver van de inrichting gelegen aan de Fabriekslaan 12 te Hoogkerk.

Terinzagelegging

De beschikking en de bijbehorende stukken zijn in te zien bij de gemeente Groningen en liggen gedurende deze periode ter inzage in het provinciehuis van Groningen. De beschikking en de bijbehorende stukken zijn elke werkdag in te zien tijdens kantooruren. De beschikking kan ook worden ingezien op de website www.officielebekendmakingen.nl.

Rechtsmiddelen

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden, binnen zes weken na de dag van bekendmaking, bezwaar maken bij het college van Gedeputeerde Staten van Groningen door het indienen van een gemotiveerd bezwaarschrift bij het secretariaat van bij de Commissie Rechtsbescherming van de provincie Groningen (Postbus 610, 9700 AP Groningen).

Als onverwijlde spoed dit vereist, kan ook een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland (Postbus 150, 9700AD Groningen).

 

Naar boven