Besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland van 21 februari 2023, nr. 1982070/1982075 tot wijziging van de Uitvoeringsregeling subsidie kleinschalige activiteiten circulaire economie Noord-Holland 2020

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland;

 

Overwegende dat het om uitvoeringstechnische redenen noodzakelijk is de Uitvoeringsregeling subsidie kleinschalige activiteiten circulaire economie Noord-Holland 2020 te wijzigen;

 

Gelet op artikel 2 van de Algemene subsidieverordening Noord-Holland 2011;

 

Besluiten:

ARTIKEL I  

De Uitvoeringsregeling subsidie kleinschalige activiteiten circulaire economie Noord-Holland 2020 wordt als volgt gewijzigd:

 

A

 

Artikel 1, onderdeel c komt te vervallen.

 

B

 

Artikel 2 komt te luiden:

 

Subsidie wordt verstrekt aan stichtingen en verenigingen die de bevordering van de circulaire economie in Noord-Holland als doelstelling hebben of dit aantoonbaar als feitelijk werkterrein hebben en aan onderwijsinstellingen in het (speciaal) basis- en (speciaal) voortgezet onderwijs die bij DUO staan geregistreerd als dusdanig.

 

C

 

Artikel 3 komt te luiden:

 

Artikel 3

Subsidie kan worden verstrekt voor activiteiten die bijdragen aan de bewustwording en gedragsverandering van inwoners uit Noord-Holland op het gebied van circulaire economie.

 

D

 

Artikel 6 komt te luiden:

 

Artikel 6

Subsidie wordt verstrekt voor noodzakelijke en rechtstreeks aan de gesubsidieerde activiteit toe te rekenen kosten.

 

E

 

Artikel 9, eerste lid, komt te luiden:

 

  • 1.

    De subsidie voor de activiteiten, genoemd in artikel 3, bedraagt ten hoogste 80% van de subsidiabele kosten bedoeld in artikel 6, tot een maximum van € 5.000,-.

ARTIKEL II  

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van het Provinciaal Blad waarin het wordt geplaatst.

Haarlem, 21 februari 2023.

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland,

A.T.H. van Dijk, voorzitter

R.M. Bergkamp, provinciesecretaris

Naar boven