Ontwerpbesluit aanpassen omgevingsvergunning, Grasdijkweg 2 a in Garmerwolde.

Gedeputeerde Staten van Groningen maakt bekend dat zij voornemens zijn voor de locatie Grasdijkweg 2 a, 9798 TC Garmerwolde verleende omgevingsvergunningen op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor de activiteit milieu aan te passen. De aanpassing heeft betrekking op een ambtshalve wijziging van de vergunningvoorschriften en het opleggen van maatwerkvoorschriften op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer.

Inzage

Dit betekent dat wij een ontwerpbesluit ter inzage moeten leggen. Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na publicatie tot en met zes weken later ter inzage bij:

  • -

    provincie Groningen, St. Jansstraat 4, 9712 JN Groningen

  • -

    gemeente Groningen, Harm Buiterplein 1, Groningen.

Zienswijze

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over dit ontwerpbesluit. Een schriftelijke zienswijze kun u sturen aan Gedeputeerde Staten van Groningen Postbus 610, 9700 AP Groningen. Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de provincie Groningen, telefoonnummer 050-3164911.

Informatie

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met provincie Groningen, Sint Jansstraat 4, 9712 JN Groningen, telefoonnummer 050-3164911.

Naar boven