Provincie Zeeland – Verlening reguliere omgevingsvergunning voor realisatie nieuwe laad- en losplaats, Herbert H. Dowweg 11 in Hoek

Reguliere voorbereidingsprocedure

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

 

Gedeputeerde Staten van Zeeland maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend.

 

Bedrijf : Maschem B.V.

Locatie : Herbert H. Dowweg11, 4542 NM Hoek

Activiteit : Bouwen en Milieuneutraal wijzigen

Voor : De realisatie van een nieuwe laad- en losplaats

Aanvraagdatum : 21 oktober 2022

Besluitdatum : 10 februari 2023

Bekendmaking : 13 februari 2023

Olo nummer : 6904889

Zaaknummer : 1734895

 

Inzage

U kunt de beschikking en de bijbehorende stukken op verzoek inzien bij de DCMR Milieudienst Rijnmond, Parallelweg 1 te Schiedam.

 

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken ingaande de dag na de dag van bekendmaking aan de aanvrager tegen dit besluit bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan Gedeputeerde Staten van Zeeland, t.a.v. de secretaris van de bezwaarschriftencommissie, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg, o.v.v. “Awb-bezwaar”.

 

Alleen zij die een bezwaarschrift hebben ingediend kunnen, bij spoedeisend belang, om een voorlopige voorziening vragen. U richt het verzoek aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Voor de behandeling van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

 

Inlichtingen

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de DCMR Milieudienst Rijnmond, via info@dcmr.nl onder vermelding van DCMR zaaknummer: 1734895 en het Olo nummer: 6904889

 

Naar boven