Wijzigingsbesluit openstellingsbesluit tweede tranche Nadere subsidieregels Kwaliteit Limburgse Centra

Gedeputeerde Staten van Limburg maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 10, eerste lid, van de Nadere subsidieregels Kwaliteit Limburgse Centra bekend dat zij in hun vergadering van 7 februari 2023 het volgende besluit hebben genomen:

 

Wijzigingsbesluit openstellingsbesluit tweede tranche Nadere subsidieregels Kwaliteit Limburgse Centra

Artikel I Wijziging openstellingsbesluit tweede tranche Nadere subsidieregels Kwaliteit Limburgse Centra

Het openstellingsbesluit tweede tranche Nadere subsidieregels Kwaliteit Limburgse Centra wordt als volgt gewijzigd:

 

  • A.

    De tekst van artikel 1 wordt vervangen door: Gedeputeerde Staten besluiten de tweede tranche voor de Nadere subsidieregels Kwaliteit Limburgse Centra voor de periode van 3 mei 2022 tot en met 31 december 2024 open te stellen.

  • B.

    In artikel 2, lid 2 wordt “2023” gewijzigd in “2024”.

Artikel II Overgangsrecht

Aanvragen die op basis van het Openstellingsbesluit tweede tranche Nadere subsidieregels Kwaliteit Limburgse Centra (Pb. 2022, nr. 3903) zijn ingediend en waarover bij inwerkingtreding van deze wijzigingen nog niet is beslist, worden geacht op basis van het middels dit wijzigingsbesluit gewijzigde Openstellingsbesluit tweede tranche Nadere subsidieregels Kwaliteit Limburgse Centra te zijn ingediend, tenzij Gedeputeerde Staten van oordeel zijn dat de aanvrager in zijn belangen wordt geschaad.

In dat laatste geval handelen Gedeputeerde Staten overeenkomstig het Openstellingsbesluit tweede tranche Nadere subsidieregels Kwaliteit Limburgse Centra zoals dit gold voor de inwerkingtreding van dit wijzigingsbesluit (Pb. 2022, nr. 3903).

Artikel III Inwerkingtreding

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de dag van publicatie in het Provinciaal Blad waarin dit besluit wordt geplaatst.

Aldus besloten in de vergadering van Gedeputeerde Staten, gehouden op 7 februari 2023.

Gedeputeerde Staten voornoemd

de voorzitter,

E.G.M. Roemer

secretaris,

T. Schulpen

Naar boven