RECTIFICATIE Provincie Zeeland - Ontwerpbesluit veranderen uitgebreide omgevingsvergunning aan de Fort De Ruyterweg 4 in Ritthem

Gedeputeerde Staten van Zeeland willen de omgevingsvergunning van Waterschap Scheldestromen wijzigen. Het gaat om een ambtshalve wijziging op basis van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en gaat om toevoegen van voorschriften aan de omgevingsvergunning van de (riool)waterzuiveringsinstallatie op de locatie Fort De Ruyterweg 4 in Ritthem.

 

U kunt het ontwerpbesluit bekijken van 28 december 2023 tot en met 7 februari 2024 bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen, van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur en/of tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Vlissingen, Paul Krugerstraat 1 in Vlissingen.

 

U kunt het ontwerpbesluit ook digitaal bekijken. Onderaan de webpagina van deze link kunt u filteren op bedrijf, dan kunt u “Waterschap Scheldestromen – Fort De Ruyterweg 4 Ritthem – ontwerpbesluit ambtshalve wijziging” aanklikken om het ontwerpbesluit te bekijken.

Mocht de link niet werken, dan kunt u het ontwerpbesluit ook bekijken door naar de website van RUD Zeeland te gaan (www.rud-zeeland.nl). U klikt daar op “Actueel” en u klikt vervolgens op “Lopende besluiten”. Onderaan die pagina kunt u filteren op bedrijf, dan kunt u “Waterschap Scheldestromen – Fort De Ruyterweg 4 Ritthem – ontwerpbesluit ambtshalve wijziging” aanklikken om het ontwerpbesluit te bekijken.

 

U kunt tot en met 7 februari 2024 schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit bij RUD Zeeland, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Dit heet het indienen van een zienswijze. Hierbij kunt u aangeven dat uw persoonlijke gegevens niet bekend worden gemaakt. In dezelfde periode kunt u ook mondeling reageren op het ontwerpbesluit. Hiervoor moet u eerst een telefonische afspraak maken.

 

Wanneer u vragen heeft over dit ontwerpbesluit, kunt u contact opnemen met RUD Zeeland (tel. 0115 – 745 100). Ook kunt u hier terecht voor een mondelinge toelichting op de stukken.

 

Het ontwerpbesluit staat geregistreerd onder kenmerk: Z2023-00008495.

 

Naar boven