Kennisgeving ontwerpbeschikking Purac Biochem B.V. (2183726)

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

 

Onderwerp

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben het voornemen de op 11 augustus 2020, met kenmerk: 9999167528_9999837744 aan Purac Biochem B.V. voor de inrichting aan Arkelsedijk 46, 4206 AC te Gorinchem verleende vergunning krachtens artikel 2.31 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht te wijzigen/aan te vullen.

Het betreft een inrichting voor het onderzoeken, testen en produceren van halffabricaten en producten op basis van melkzuur en/of andere (fermenteerbare) grondstoffen voor onder andere de technische- en voedingsmiddelenindustrie, alsmede farmacie- en kunststofindustrie.

 

Deze ambtshalve wijziging betreft het aanpassen van de vergunde geluidsvoorschriften van Corbion naar aanleiding van de actualisatie van het geluidzonebeheermodel van industrieterrein Langs de Linge door de zonebeheerder, Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (OZHZ).

 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland maken bekend dat zij het voornemen hebben de vergunning te wijzigen.

 

Inzage

U kunt de ontwerpbeschikking tijdens kantooruren van 22 december 2023 tot en met 1 februari 2024 op de volgende plaatsen inzien:

- de gemeente Gorinchem, Stadhuisplein 1 te Gorinchem ,uitsluitend na telefonisch afspraak;

- de DCMR Milieudienst Rijnmond, Parallelweg 1 te Schiedam.

 

Zienswijze

Tijdens de inzage periode kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan de DCMR Milieudienst Rijnmond. Dit kan per e-mail via info@dcmr.nl of per post via Postbus 843, 3100 AV Schiedam. In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Dit kan telefonisch of na afspraak.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend, als u een zienswijze hebt ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en/of als u belanghebbende bent.

 

Inlichtingen

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de DCMR Milieudienst Rijnmond, via info@dcmr.nl onder vermelding van DCMR zaaknummer: 2183726.

Voor de betreffende stukken met betrekking tot deze procedure kunt u op bijgaande link klikken:

https://loket.dcmr.nl/mozard/!suite92.scherm1007?mObj=8883103 

 

Naar boven