Ontwerpbesluit aanvraag omgevingsvergunning en intrekken voorschrift, Meihuizenweg 27 in Wildervank

Gedeputeerde Staten van Groningen maakt bekend dat zij voornemens zijn voor de locatie Meihuizenweg 27, 9648 LN Wildervank een omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) te verlenen. Het ontwerpbesluit heeft betrekking op een aanvraag voor het wijzigen van de opslag van gevaarlijke (afval)stoffen. Ook zijn ze voornemens, op verzoek van vergunninghouder, voorschrift 5.1.2 van de vergunning van 6 juni 2018 met kenmerk GR-VRG-2015-000144 in te trekken.

Inzage

Dit betekent dat wij een ontwerpbesluit ter inzage moeten leggen. Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na publicatie tot en met zes weken later ter inzage bij:

  • -

    de provincie Groningen, St. Jansstraat 4, 9712 JH Groningen;

  • -

    het gemeentehuis van Veendam.

Zienswijze

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over dit ontwerpbesluit. Een schriftelijke zienswijze kun u sturen aan Gedeputeerde Staten van Groningen Postbus 610, 9700 AP Groningen. Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de provincie Groningen, telefoonnummer 050-3164911.

Informatie

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met provincie Groningen, Sint Jansstraat 4, Groningen, telefoonnummer 050-3164911.

Naar boven