Provincie Zeeland – Verlening uitgebreide ontwerp-omgevingsvergunning voor demonteren van offshore constructies, Belgiëweg Oost 1 in Nieuwdorp

Gedeputeerde Staten van Zeeland willen een omgevingsvergunning verlenen aan Heerema Vlissingen B.V., Belgiëweg Oost 1 in Nieuwdorp. Het gaat om een vergunning op basis van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en gaat om het demonteren van offshore constructies.

 

U kunt de ontwerp omgevingsvergunning bekijken van 21 december 2023 tot en met 31 januari 2024 bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen, van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur en/of tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Borsele, Stenevate 10 in Heinkenszand.

 

U kunt de ontwerp omgevingsvergunning ook digitaal bekijken. Onderaan deze pagina kunt u filteren op bedrijf, dan kunt u “Heerema Vlissingen B.V. – Belgiëweg Oost 1 Nieuwdorp – ontwerpbesluit demontage offshore constructies” aanklikken om de ontwerp omgevingsvergunning te bekijken.

Mocht de link niet werken, dan kunt u de ontwerp omgevingsvergunning ook bekijken door naar de website van RUD Zeeland te gaan (www.rud-zeeland.nl). U klikt daar op “Actueel” en u klikt vervolgens op “Lopende besluiten”. Onderaan deze pagina kunt u filteren op bedrijf, dan kunt u “Heerema Vlissingen B.V. – Belgiëweg Oost 1 Nieuwdorp – ontwerpbesluit demontage offshore constructies” aanklikken om de ontwerp omgevingsvergunning te bekijken.

 

U kunt tot en met 31 januari 2024 schriftelijk reageren op de ontwerp omgevingsvergunning bij RUD Zeeland, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Dit heet het indienen van een zienswijze. Hierbij kunt u aangeven dat uw persoonlijke gegevens niet bekend worden gemaakt. In dezelfde periode kunt u ook mondeling reageren op de ontwerp omgevingsvergunning. Hiervoor moet u eerst een telefonische afspraak maken.

 

Wanneer u vragen heeft over deze ontwerp omgevingsvergunning, kunt u contact opnemen met RUD Zeeland (tel. 0115 – 745 100). Ook kunt u hier terecht voor een mondelinge toelichting op de stukken.

 

De ontwerp omgevingsvergunning staat geregistreerd onder kenmerk: 00323627.

 

Naar boven