Provincie Zeeland - Besluit tot vaststelling Luchthavenregeling Koninklijke Schelde Groep

 

Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben een Luchthavenregeling Koninklijke Schelde Groep vastgesteld. Het besluit betreft een ambtshalve omzetting van rijksregelgeving naar een luchthavenregeling. In het besluit zijn de bestaande vergunde rechten omgezet, maar is ook gekeken naar het huidig gebruik van de luchthaven. De belangrijkste wijziging ten opzichte van de vergunde rechten is het stellen van een maximum aantal vliegbewegingen.

U kunt het besluit en de op de zaak betrekking hebbende stukken bekijken van 21 december 2023 tot en met 1 februari 2024 bij Provincie Zeeland, Abdij 6 in Middelburg, op werkdagen van 9.00 – 16.00 uur en desgevraagd buiten kantoortijden.

Wanneer u belanghebbende bent, of wanneer u een niet-belanghebbende bent die eerder een ontvankelijke zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbeschikking, kunt u tot en met 1 februari 2024 tegen de Luchthavenregeling in beroep gaan. Dat doet u bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De Luchthavenregeling treedt op 5 februari 2024 in werking, tenzij een voorlopige voorziening is aangevraagd. Dit verzoek kan worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Wanneer u de stukken over de Luchthavenregeling wilt bekijken, kunt u contact opnemen met het informatiecentrum van provincie Zeeland (tel. 0118 – 631011). Voor een mondelinge toelichting en kopieën van de stukken kunt u contact opnemen met mr. D.M.B. da Cruz-Blaha.

Voor meer informatie, zie de website van de Provincie Zeeland:

https://www.zeeland.nl/loket/nu-ter-inzage https://www.zeeland.nl/loket/nu-ter-inzage

Naar boven