Aanvraag vergunning voor Gebruik tijdelijke bouwaansluiting N216 Provincie op de locatie Klokbekerweg 1 Ottoland zaaknummer Z-23-433478

De Provincie Zuid-Holland heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor Gebruik tijdelijke bouwaansluiting N216 Provincie op de locatie Klokbekerweg 1 Ottoland.

 

Waarom publiceert de provincie dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de provincie aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de provincie u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.

 

Wanneer neemt de provincie een besluit over de aanvraag van de vergunning?

Waarschijnlijk neemt de provincie voor 30 november 2023 een definitief besluit over de aanvraag van de vergunning. Als de provincie van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de provincie daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de provincie van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

 

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de provincie. Dit kan via het telefoonnummer 14078.

Naar boven