Kennisgeving besluit op een aanvraag instemmen met een raamsaneringsplan en vaststellen ernst en spoedeisendheid voor de locatie Stakenbeek fase 2 in Oldenzaal

Op 28-08-2023 ontvingen wij een aanvraag voor het instemmen met een raamsaneringsplan en vaststellen ernst en spoedeisendheid voor de locatie Stakenbeek fase 2 in Oldenzaal.

Gedeputeerde Staten hebben besloten in te instemmen met het raamsaneringsplan en de ernst en spoedeisendheid vast te stellen. Het besluit is als bijlage opgenomen bij deze publicatie.

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf twee werkdagen na bekendmaking zes weken ter inzage bij de provincie Overijssel, Luttenbergstraat 2 te Zwolle. Wanneer u de documenten in het provinciehuis wilt inzien dan vragen wij u een afspraak te maken. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen. U kunt hiervoor telefoonnummer 038 4998899 bellen.

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf twee werkdagen na bekendmaking zes weken eveneens ter inzage de Omgevingsdienst Twente, Haven Zuidzijde 30 in Almelo.

Wanneer u de stukken bij de Omgevingsdienst Twente wilt inzien dan kunt u hiervoor een afspraak maken. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen. U kunt hiervoor telefoonnummer 0546-749 500 bellen.

In het besluit kunt u lezen over de mogelijkheid voor het indienen van bezwaar. De termijn voor het indienen van bezwaar is gestart op 27-10-2023.

Nadere inlichtingen: Omgevingsdienst Twente, 0546-749 500.

Naar boven