Definitief besluit vergunning Wet natuurbescherming voor werkzaamheden in het kader van Almeerse Poort Oostvaardersplassen fase 1 in het Natura 2000 gebied Oostvaardersplassen

Definitief besluit vergunning Wet natuurbescherming voor werkzaamheden in het kader van Almeerse Poort Oostvaardersplassen fase 1 in het Natura 2000 gebied Oostvaardersplassen.

Provincie Flevoland heeft een besluit vastgesteld. Hiervoor hebben Gedeputeerde Staten op 11 oktober 2023, een besluit 3159624 vastgesteld.

Met dit bericht laat provincie Flevoland u weten dat er misschien iets verandert in uw buurt.

Inzien

De documenten bij deze publicatie vindt u door te klikken op ‘Bekijk documenten’ (zie linker kolom). Als de termijn voor inzage van de zienswijze voorbij is zijn er geen documenten meer beschikbaar via deze link.

Liever een papieren versie inzien? Neem dan contact met ons op.

Beroep

U kunt de rechtbank Midden Nederland tot zes weken na de bekendmaking laten weten dat u het niet eens bent met het besluit. Dit heet in beroep gaan. U kunt in beroep gaan als de vergunning tegen uw belangen ingaat en u heeft gereageerd op het ontwerp van de vergunning. Bezoek hiervoor wwww.rechtspraak.nl. U kunt ook met de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 362 00 00.

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de rechter een besluit heeft genomen over uw beroep. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Hiervoor betaalt u een bedrag aan de rechtbank.

Ga voor meer informatie naar rechtspraak.nl of bel met 088 362 00 00.

Contact

Voor informatie over de inhoud of de procedure, kunt u terecht bij provincie Flevoland, Visarenddreef 1 te Lelystad. Bel 0320 – 265 265 of mail naar info@flevoland.nl.

Naar boven