Beschikking Wet bodembescherming, Nieuwe Vaart 11 te 's-Gravenzande

Onderwerp

Omgevingsdienst Haaglanden maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat besloten is om niet in te stemmen met het saneringsverslag voor de locatie Nieuwe Vaart 11, 2691 MA te 's-Gravenzande.

Ten opzichte van de ontwerpbeschikking zijn wijzigingen aangebracht.

Beroep en inzage

De beschikking en de relevante documenten liggen vanaf 18 oktober 2023 ter inzage. Een belanghebbende kan tot en met 29 november 2023 een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag onder vermelding van het zaaknummer 01058989. Bij een spoedeisend belang kan een belanghebbende tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor de behandeling van zowel het beroep- als het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

Het is ook mogelijk om een verzoek om voorlopige voorziening digitaal in te dienen via het Digitaal loket (https://loket.rechtspraak.nl).

Voor informatie over het inzien van de relevante documenten verwijzen wij u naar de gemeente Westland. U kunt uw verzoek mailen naar: bouwarchief@gemeentewestland.nl.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen en/of (fysieke) ter inzagelegging van de beschikking en de relevante documenten kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl.

Naar boven