Kennisgeving beschikking Van Vliet Afvalinzamelaars B.V. (2003923)

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

 

Onderwerp

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben op 15 februari 2023 een aanvraag op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ontvangen van Van Vliet Afvalinzamelaars B.V. voor de inrichting aan de Keenstraat 8 (inclusief nummer 3 en 6), 3044 CDRotterdam.

Het betreft een inrichting voor het opslaan, overslaan, scheiden en/of incidenteel bewerken van bouw- en sloopafval (BSA) en hiermee vergelijkbaar bedrijfsafval inclusief monostromen met een jaarlijkse capaciteit van maximaal 150.000 ton per jaar, het opslaan, overslaan en verhandelen van bulkgoederen zoals zand, grond, grind en lavasteen met een jaarlijkse capaciteit van maximaal 150.000 ton per jaar, incidenteel overslaan van afval, grond- en bouwstoffen en bulkgoederen via de laad-/ loskade binnen de inrichting met een capaciteit van maximaal 1.000 ton/dag, het uitvoeren van kleinschalige onderhouds-, herstel- en reparatiewerkzaamheden aan eigen voertuigen, installaties, containers en materieel, het opslaan van aardolieproducten (brandstoffen, oliën en smeermiddelen), gassen en diverse overige (vloei)stoffen en het parkeren c.q. stallen van (inzamel)voertuigen, containers en materieel.

De aanvraag betreft de wijziging van en beperking van de opslag van gevaarlijke afvalstoffen tot minder dan 50 ton en voor de ambtshalve wijziging voor de opslag van matrassen.

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben besloten de vergunning te verlenen. Tevens hebben zij besloten om, gelet op artikel 2.31, eerste lid, onder b, van de Wabo de voorschriften verbonden aan de omgevingsvergunning van 30 juni 2014 met kenmerk 21769932/340096, aan te vullen met de in het besluit opgenomen voorschrift 2.1.10.

 

Inzage

U kunt de beschikking en overige van belang zijnde stukken tijdens kantooruren van 18 oktober 2023 tot en met

29 november 2023 op de volgende plaatsen inzien:

- Bibliotheek Rotterdam, Hoogstraat 110 te Rotterdam, uitsluitend alleen op afspraak via e-mailadres dcmr_haaglanden@bibliotheek.rotterdam.nl (graag onder vermelding van zaaknummer en bedrijfsnaam);

- de DCMR Milieudienst Rijnmond, Parallelweg 1 te Schiedam.

 

Beroep

Binnen zes weken, ingaande de dag na de eerste dag van de terinzagelegging van de beschikking, kan bij de Rechtbank Den Haag, Sectie bestuursrechtspraak, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag, beroep worden ingesteld door:

- een ieder die zienswijzen heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

- de adviseurs die advies hebben uitgebracht over het ontwerp van de beschikking;

- alle belanghebbenden.

Alleen zij die een beroepschrift hebben ingediend kunnen, bij spoedeisend belang, om een voorlopige voorziening vragen. U richt het verzoek aan de voorzieningenrechter van de sector Bestuursrecht van de Rechtbank Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Voor de behandeling van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

 

Inlichtingen

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de DCMR Milieudienst Rijnmond, via info@dcmr.nl onder vermelding van DCMR zaaknummer: 2003923 en het Olo nummer: 7594213.

Voor de betreffende stukken met betrekking tot deze procedure kunt u op bijgaande link klikken:

https://loket.dcmr.nl/mozard/!suite92.scherm1007?mObj=8770217 

Naar boven