Rectificatie; Wet natuurbescherming positief weigerings-besluit Aagem Holding BV Stadsweg 44 Garrelsweer

Gedeputeerde Staten van Groningen hebben o.g.v. de Wet natuurbescherming een ontwerpbesluit genomen voor het in werking hebben en wijzigen van een rundveehouderij op het adres Stadsweg 44, Garrelsweer.

De besluitvormingsprocedure verloopt volgens de uniforme openbare voorbereidingsprocedure van afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht. Dit houdt in dat eerst het ontwerpbesluit wordt genomen. Het ontwerpbesluit is na publicatie gedurende zes weken via www.officielebekendmakingen.nl in te zien. Na deze termijn kan het definitieve besluit worden genomen, dat ook gedurende zes weken ter inzage ligt.

Zienswijze

Tot 6 weken nadat het besluit is gepubliceerd kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen. U bent belanghebbende, wanneer u kunt aantonen dat u een belang hebt bij dit besluit, of dat u of uw organisatie belangen zijn toevertrouwd, die door het besluit worden geraakt.

De zienswijze kan worden gericht aan Gedeputeerde Staten van de provincie Groningen, Loket VTH Postbus 610, 9700 AP Groningen of via natuurbeschermingswet@provinciegroningen.nl, graag onder vermelding van naam, adres, datum zienswijze, nummer en omschrijving van het besluit.

 

Naar boven