Definitief besluit goedkeuringsbesluit A&V beleid en AOIC

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij goedkeuring hebben verleend ten aanzien van de voor de inrichting gelegen aan de Westlob 6 Eemshaven, ten behoeve van de acceptatie en verwerking van afvalstoffen, ingediende gewijzigde acceptatie en verwerkingsbeleid (AV-beleid) en beschrijving administratieve organisatie en interne controle (AO/IC).

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan Gedeputeerde Staten van de provincie Groningen, Postbus 610, 9700 AP Groningen.

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende deze periode ter inzage in het provinciehuis van Groningen. Het besluit en de bijbehorende stukken zijn elke werkdag in te zien tijdens kantooruren. De stukken kunnen ook worden ingezien op de website www.officielebekendmakingen.nl.

 

Naar boven