Kennisgeving verlenen vergunning voor het maken, hebben en behouden van een fietsbrug in Alphen aan den Rijn

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben bij besluit van 20 januari 2023 een vergunning verleend voor het maken, hebben en behouden van een fietsbrug met bijbehorende werken, over de provinciale wegen de Oostkanaalweg en de N207 en de provinciale vaarweg het Aarkanaal in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Nadere inlichtingen en inzage

Voor nadere informatie en voor het opvragen van een afschrift van het besluit kunt u contact opnemen met de provincie Zuid-Holland, via aanvragen-vaarwegen@pzh.nl onder vermelding van PZH-2023-825188479.

Bezwaar en voorlopige voorziening

De beschikking is op 23 januari 2023 verzonden. Een belanghebbende kan tot en met 7 maart 2023 een bezwaarschrift indienen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, t.a.v. het Awb secretariaat, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag. Vermeld in uw bezwaarschrift tenminste:

  • Uw naam en adres

  • De datum van uw bezwaarschrift

  • Het nummer/kenmerk van het besluit (u kunt ook een kopie van het besluit bijvoegen)

  • De reden waarom u het niet eens bent met dit besluit

  • Uw handtekening

Aan de behandeling van het bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden.

Bezwaarschriften kunnen ook worden ingediend via het loket op de website van de provincie Zuid-Holland: www.zuid-holland.nl/loket/bezwaar.

Bij een spoedeisend belang kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Voor de behandeling van het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

Het is ook mogelijk om een verzoek om voorlopige voorziening digitaal in te dienen via het Digitaal loket (https://loket.rechtspraak.nl).

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland

Naar boven