Definitief besluit gedeeltelijke intrekking Wnb vergunning voor melkrundveehouderij aan de Dijksterweg 23, Kloosterburen

Gedeputeerde Staten van Groningen hebben o.g.v. de Wet natuurbescherming een definitief besluit genomen voor de gedeeltelijke intrekking van de Wnb vergunning voor de melkrundveehouderij aan de Dijksterweg 23, Kloosterburen.

De besluitvormingsprocedure verloopt volgens de uniforme openbare voorbereidingsprocedure van afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht. Dit houdt in dat eerst het ontwerpbesluit is genomen. Het ontwerpbesluit heeft gedurende zes weken via www.officielebekendmakingen.nl ter inzage gelegen. Na deze termijn is nu het definitieve besluit genomen, dat ook gedurende zes weken ter inzage ligt, van 6 september tot 19 oktober 2023.

Beroep instellen

Tot 6 weken nadat het definitieve besluit is gepubliceerd kunnen belanghebbenden een beroep instellen bij de Rechtbank Noord Nederland, Afd. Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Het instellen van beroep schort de werking van dit besluit niet op. Voor een schorsing kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Rechtbank Noord-Nederland. Meer informatie vindt u op https://www.rechtspraak.nl

 

Naar boven