Ontwerpbesluit intrekken omgevingsvergunning (uitgebreide procedure), Grasdijkweg in Garmerwolde

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij op verzoek van de vergunninghouder van plan zijn om de volgende omgevingsvergunning in te trekken op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) aan:

  • -

    de Grasdijkweg in Garmerwolde, Baggerdepot Garmerwolde, voor de omgevingsvergunning met kenmerk 2013-34.263/34,MV d.d. 28 augustus 2013.

Inzage

Dit betekent dat wij een ontwerpbesluit ter inzage moeten leggen. Het ontwerpbesluit ligt vanaf de dag na publicatie tot en met 6 weken later ter inzage:

  • -

    In het provinciehuis van provincie Groningen;

  • -

    In het gemeentehuis van Groningen, Harm Buiterplein 1, Groningen

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar aanleiding van dit ontwerpbesluit naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan Gedeputeerde Staten van Groningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met provincie Groningen, Sint Jansstraat 4 9712 JN Groningen, telefoonnummer (050) 316 49 11.

Beroep

Een beroepschrift tegen de definitieve omgevingsvergunning kunt u te zijner tijd alleen indienen als u belanghebbende bent in de zin van artikel 1:2, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht en zienswijzen heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit-omgevingsvergunning of u kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

Informatie

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met provincie Groningen, Sint Jansstraat 4 9712 JN Groningen, telefoonnummer (050) 316 49 11.

Naar boven