Ontwerp-besluiten tot wijziging van de Reglementen van de waterschappen Aa en Maas, De Dommel, Brabantse Delta en Scheldestromen tot wijziging en digitalisering van de grenzen van de waterschappen

De vier waterschappen Aa en Maas, Brabantse Delta, De Dommel en Scheldestromen hebben gezamenlijk een verzoek ingediend tot het wijzigen van de grenzen van de waterschappen. Het gaat om relatieve kleine grenswijzigingen tussen de vier waterschappen onderling. De nieuwe grenzen worden gelet op de nieuwe eisen van de wet digitaal vastgesteld.

 

U kunt de kaarten raadplegen via de volgende site https://wdedommel.maps.arcgis.com/apps/instant/basic/index.html?appid=5fd82c054b674716aac42d0e51d11202 en https://scheldestromen.maps.arcgis.com/apps/instant/basic/index.html?appid=b4ef5f63f9fa48ac8ce560560470ba7e. Dit zijn kaarten waarop de wijzigingen zichtbaar zijn gemaakt van de waterschappen Aa en Maas, De Dommel, Brabantse Delta en Scheldestromen. De wijzigingen zijn veelal klein, maar u kunt inzoomen op de kaart.

 

In de toelichting bij de besluitvorming van Gedeputeerde Staten van Zeeland is onderstaande kaart opgenomen met de twee wijzigingen van grenzen tussen de waterschappen Brabantse Delta en Scheldestromen.

 

 

De vier ontwerp-besluiten voor het wijzigen van de grenzen van de vier Reglementen van de waterschappen Aa en Maas, Brabantse Delta, De Dommel en Scheldestromen liggen 6 weken ter inzage. In deze periode kan een ieder zienswijzen indienen. U kunt uw zienswijze bij Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant of Zeeland indienen. Uitstel van deze termijn is vanwege het spoedeisende karakter van het besluitvormingstraject niet mogelijk. Ook het buiten de gestelde termijn aanvullen van een pro-forma zienswijze is niet mogelijk.

 

Wij verzoeken u deze te richten aan Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, Postbus 90151, 5200 MC 's-Hertogenbosch onder vermelding van: Wijziging besluiten Reglementen van de waterschappen Aa en Maas, Brabantse Delta, De Dommel of Scheldestromen, C2290328. Of per email aan RKlaasen@brabant.nl

 

U kunt uw zienswijzen ook richten aan Gedeputeerde Staten van Zeeland, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg voor wat betreft de waterschappen Brabantse Delta of Scheldestromen. Of per email aan provincie@zeeland.nl

 

Privacy

De provincies Noord-Brabant en Zeeland hechten aan privacy. Daarom zorgen zij voor een betrouwbare en zorgvuldige bescherming van de aan hen toevertrouwde persoonsgegevens.

 

Met het indienen van een reactie geeft u toestemming om uw gegevens te gebruiken voor de besluitvorming over dit dossier, bijvoorbeeld door het vermelden van uw reactie in de Nota van inspraak. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat in uw zienswijze aangeven.

 

Middelburg, juli 2022.

 

Naar boven