Gedeputeerde Staten van Zuid Holland, verleende omgevingsvergunning Bazeldijk 50 te Hoogblokland

Kennisgeving beschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

uitgebreide voorbereidingsprocedure

"Milieuneutrale verandering" en"Bouwen van een bouwwerk"

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, maken bekend dat zij een omgevingsvergunning voor het onderdeel Milieu hebben verleend aan APH BV. Het onderdeel Bouwen is verleend door de gemeente Molenlanden (coördinatieregeling).

Activiteit: milieu, een mileuneutrale verandering.

Voor: het plaatsen van 6 overkappingen boven de opslagvakken voor freesasfalt aan de zuidzijde van het opslagterrein, gelegen aan de westzijde van de Bazeldijk.

Locatie: Bazeldijk 50 te Hoogblokland

Datum besluit: 5 juli 2022

Inzage

De beschikking met bijbehorende stukken is van 14 juli 2022 tot en met 26 augustus 2022 op afspraak tijdens kantooruren in te zien bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Johan de Wittstraat 140, 3311 KJ Dordrecht. Via telefoonnummer 078 -7708585 kunt u een afspraak maken.

Beroep instellen

De aanvrager en belanghebbenden, die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen de ontwerpbeschikking of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dit niet te hebben gedaan, kunnen tegen deze beschikking op grond van de Algemene wet bestuursrecht een beroepschrift indienen binnen 6weken na de dag waarop deze ter inzage is gelegd. Dit kan tot en met 26 augustus 2022 bij de Rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Het beroepschrift moet zijn voorzien van een handtekening en in elk geval bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Voor de behandeling van het beroep wordt door de rechtbank een bedrag aan griffierecht geheven.

Men kan digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor is een elektronische handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig. Op de genoemde website staan de precieze voorwaarden vermeld.

Voorlopige voorziening

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na het einde van de beroepstermijn, tenzij voor deze datum beroep is ingesteld en ingevolge artikel 8:81 van de Awb om een voorlopige voorziening is verzocht. Dat kan als onverwijlde spoed dat vereist. Een verzoek om voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. De beschikking treedt dan niet in werking voordat de Voorzieningenrechter een uitspraak heeft gedaan. Voor de behandeling van het verzoek wordt een bedrag aan griffierecht geheven.

Men kan digitaal een beroep en een verzoek om voorlopige voorziening instellen bij genoemde rechtbank via https://loket.rechtspraak.nl/Burgers/Digitaal%20procederen/33. Daarvoor heeft u een elektronische handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig. Op de genoemde website staan de precieze voorwaarden vermeld.

Naar boven