Provincie Zeeland - Verlening Waterwetvergunning voor onttrekken van grondwater in waterwingebied Sint Jansteen

Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben Evides N.V. te Rotterdam een vergunning verleend voor het onttrekken van grondwater in het waterwingebied Sint Jansteen.

Deze vergunning wordt verleend volgens de Waterwet. De vergunning betreft een ambtshalve wijziging en aanvulling van de in 1959 verleende vergunning.

 

U kunt de Waterwetvergunning en de overige stukken bekijken van 25 mei 2022 tot en met 6 juli 2022 op het gemeentehuis van de gemeente Hulst. Op aanvraag kunnen de stukken buiten kantooruren worden ingezien.

 

Tot en met 6 juli 2022 kunnen belanghebbenden tegen voornoemde vergunning beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Gelijke bevoegdheid komt toe aan de vergunninghouder voor zover betreft de aan de vergunning verbonden voorschriften.

 

De vergunning treedt op 7 juli 2022 in werking, tenzij een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Voor het inzien buiten kantooruren, mondelinge toelichting en kopieën van ter inzage gelegde stukken kan men zich wenden tot de heer R. de Nooijer (tel. 06-51201807).

 

De vergunning is geregistreerd onder kenmerk A-WWV210005

 

Naar boven